| Σελίδες: (4) [1] 2 3 ... Τελευταία » ( Στην πρώτη νέα Δημοσίευση ) | ![]() ![]() ![]() |
» ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
| immortal |
|
![]() Egg ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 31 Μέλος από τις: 25-April 09 Αριθμός Μέλους: 87 Reputation: Καλούτσικη Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View |
ωραια λοιπον,αφου ολοι μας αγαπαμε τα ζωα,ποιος απο εσας εχει κατι αλλο εκτος απο ερπετα??και αν δεν εχετε κατι ακομα,ποιο θα ηταν αυτο που θα θελατε να παρετε??
-------------------- ]There is something about snakes that is so wise, they have this uncanny perfection. I'd like to get inside their reptilian heads.
|
| Admin |
Γράφτηκε στις: Aug 26 2009, 03:14 AM
|
||
![]() Godfather ![]() Ομάδα: Admin Δημοσιεύσεις: 1 039 Μέλος από τις: 13-February 09 Αριθμός Μέλους: 3 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 1 861 529 147 Member Inventory: View Army: 97609 Country: ![]() |
Το σιγουρο ειναι οτι θα ηθελα να παρω ενα καρχαριακι με τεραστιο ενυδρειο, αλλα πολλα τα λεφτα. Βλεπω εδω στην θεσσαλονικη μαγαζι που εχει και το λιγουρευομαι πολυ καιρο. Το ζητημα ειναι οτι θελει πολλα λεφτα για εξοπλισμο και οχι τοσο πολυ στην συντηρηση, εφοσον εχεις αγορασει τον καταλληλο εξοπλισμο! -------------------- Παλέψτε μαζί μας για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.Σας καλωσορίζει ο διαχειριστής του φόρουμ! ![]() |
||
| nek |
Γράφτηκε στις: Aug 26 2009, 11:10 AM
|
![]() Semi-Adult ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 304 Μέλος από τις: 15-February 09 Αριθμός Μέλους: 20 Reputation: Καλούτσικη Φήμη Euros: 12 857 833 Member Inventory: View Army: 4744 Country: ![]() |
ναι τα καρχαριακια θελουν αρκετο χωρο.
εγω αν ειχα λεφτα θα επαιρνα ενα μαιμουδακι ή εναν μακαο -------------------- |
| immortal |
Γράφτηκε στις: Aug 26 2009, 03:46 PM
|
![]() Egg ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 31 Μέλος από τις: 25-April 09 Αριθμός Μέλους: 87 Reputation: Καλούτσικη Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View |
maimoudaki??kapws epithetiko den einai auto??
egw tha epairna ena dwarf caiman auta kai an theloun peripoihsh!!! Συνημμένη Εικόνα (Κλικ για μεγέθυνση) ![]() -------------------- ]There is something about snakes that is so wise, they have this uncanny perfection. I'd like to get inside their reptilian heads.
|
| alexelis alexandros |
Γράφτηκε στις: Aug 26 2009, 04:46 PM
|
![]() Super Moderator ![]() Ομάδα: Super Moderators Δημοσιεύσεις: 187 Μέλος από τις: 20-February 09 Αριθμός Μέλους: 54 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 2 147 483 647 Member Inventory: View Army: 134785 Country: ![]() |
![]() Τα 2 pinzer της οικογένειας.Ο πρώτος (7 μηνών) είναι ο γιός του 2ου (6 ετών). Αν είχα μεγάλο σπίτι με αυλή σίγουρα θα ήθελα Alaskan Malamute,Dobermann και American Pit Bull Terrier. |
| adreas161988 |
Γράφτηκε στις: Aug 27 2009, 11:55 PM
|
|
Egg ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 5 Μέλος από τις: 27-August 09 Αριθμός Μέλους: 128 Reputation: none Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
lipon ektos apo erpeta exo ena thalasino enidrio kai dio skilia ena mikro tou kanape pou leme . kai ena doberman kafe.
|
| Admin |
Γράφτηκε στις: Aug 28 2009, 01:55 AM
|
||
![]() Godfather ![]() Ομάδα: Admin Δημοσιεύσεις: 1 039 Μέλος από τις: 13-February 09 Αριθμός Μέλους: 3 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 1 861 529 147 Member Inventory: View Army: 97609 Country: ![]() |
Dobermann... Το καλυτερο σκυλι του κοσμου!! Καλυτερος φιλος, φυλακας και πανω απ'ολα σκυλι με ευαισθησια στην "οικογενεια" του. Τα ενυδρεια πρεπει να ειναι λιγο "μανικι" ε, γιατι μου περασε απο μυαλο να παρω ενα πιρανχας! -------------------- Παλέψτε μαζί μας για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.Σας καλωσορίζει ο διαχειριστής του φόρουμ! ![]() |
||
| orcamum |
Γράφτηκε στις: Aug 28 2009, 11:50 PM
|
![]() Egg ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 36 Μέλος από τις: 27-August 09 Αριθμός Μέλους: 126 Reputation: none Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ:
1 ελεφαντάκι 1 αρκούδα 1 δελφίνι 1 μαϊμού 1 γεράκι 1 όρκα (φυσικά...) Επειδή αυτά μόνο να τα ονειρεύομαι μπορώ, στο μέλλον θα πάρω ένα γουρουνάκι νάννο. (Έπρεπε να ήμουν νύφη του Νώε...) -------------------- Ότι δεν λύνεται, κόβεται. |
| KoUKoS |
Γράφτηκε στις: Aug 29 2009, 05:25 AM
|
||
![]() Forum's Banner Designer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 543 Μέλος από τις: 15-February 09 Αριθμός Μέλους: 29 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 9 727 926 Member Inventory: View Army: 1373 Country: ![]() |
Και στον ξυπνιο σου τι θες να παρεις??? ;P -------------------- ![]() |
||
| orcamum |
Γράφτηκε στις: Aug 29 2009, 08:10 PM
|
||||
![]() Egg ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 36 Μέλος από τις: 27-August 09 Αριθμός Μέλους: 126 Reputation: none Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Το γουρουνάκι - δεν είπαμε; Και όταν κάποια στιγμή αδειάσει το τέρρα...θα μπει ένα ωραίο φίδι (αλλά εύχομαι να αργήσει να αδειάσει...) -------------------- Ότι δεν λύνεται, κόβεται. |
||||
| KoUKoS |
Γράφτηκε στις: Aug 30 2009, 05:32 AM
|
![]() Forum's Banner Designer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 543 Μέλος από τις: 15-February 09 Αριθμός Μέλους: 29 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 9 727 926 Member Inventory: View Army: 1373 Country: ![]() |
Το μινι γουρουνακι με κανενα ενηλικα μολουρο??? ;P
-------------------- ![]() |
| Tar |
Γράφτηκε στις: Aug 31 2009, 10:41 AM
|
|
Juvenile ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 296 Μέλος από τις: 16-February 09 Αριθμός Μέλους: 36 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 99 299 772 Member Inventory: View Army: 21830 |
Εχω ενα μπασταρδακι σκυλο που βρηκα στο δρομο νεογεννητο. Τον εχω εδω και 10 χρονια!
|
| KoUKoS |
Γράφτηκε στις: Aug 31 2009, 11:47 AM
|
Αυτος ειναι ο προσωπικος μου οδηγος
αλλα δν ξερω αν πρεπει να τον εμπιστευομαι ;P -------------------- ![]() |
| Rory |
Γράφτηκε στις: Aug 31 2009, 12:00 PM
|
![]() Juvenile ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 269 Μέλος από τις: 31-August 09 Αριθμός Μέλους: 132 Reputation: Καλή Φήμη Euros: 3 099 000 Member Inventory: View Army: 136 Country: ![]() |
Θα ηθελα να ειχα σκυλο κατα προτιμιση γερμανικο ποιμενικο η χασκυ, και αλογα!!
αυτα τα δυο ειναι το ονειρο μου!!! Ολα τα υπολοιπα που ειναι αγρια θα ηθελα να ειχα τρελά λεφτα και να κανω εκδρομες να τα βλεπω στο φυσικο τους περιβαλλον. -------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
Μαθε πως απο το σπιτι σου συμμετεχεις σε επωδυνο θανατο, και πληρη απαξιωση εκατομμυριων ζωων στο πλανητη! Iguana Iguana 1.0 (green Iguana) |
| orcamum |
Γράφτηκε στις: Aug 31 2009, 12:48 PM
|
||
Αφού κατάφερα το γάτο να συμβιώνει με το ιγκουάνα, όλα είναι πιθανά! Δείτε και το γάτο μου τον Γκρι και το σκύλο μου τον Μάλκο. (Αμ δε που θα τους δείτε...Κάνω αναζήτηση της φωτογραφίας ,τη βρίσκω, την ανοίγω αλλά upload δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν βλέπω πουθενά επιλογή upload...) ![]() Λοιπόν! Δεν ξέρω πώς την πήρε τη φωτο του γάτου αλλά όταν είδα ότι την ανέβασε ξαναπροσπάθησα με το σκύλο και τίποτα... Επεξεργάστηκε από τον(ην) orcamum στις Aug 31 2009, 12:58 PM Συνημμένη Εικόνα (Κλικ για μεγέθυνση) ![]() -------------------- Ότι δεν λύνεται, κόβεται. |
||
Το θέμα διαβάζεται από 1 χρήστες (1 Επισκέπτες και 0 Ανώνυμοι χρήστες)
0 Μέλη:
Σελίδες: (4) [1] 2 3 ... Τελευταία » |
![]() ![]() ![]() |

για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.

Script Execution time: 0.4185
11 queries used
GZIP ενεργοποιημένο