| Σελίδες: (3) 1 2 [3] ( Στην πρώτη νέα Δημοσίευση ) | ![]() ![]() ![]() |
» Αγορα Jungle Carpet Python
| KINGSNAKE 12 |
Γράφτηκε στις: Oct 16 2009, 08:23 AM
|
||
![]() Adult ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 539 Μέλος από τις: 15-February 09 Αριθμός Μέλους: 28 Reputation: Καλή Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
δεν βαζεις και της σελιδες τους απο τους PR και UKPYTHONS ! Επεξεργάστηκε από τον(ην) KINGSNAKE 12 στις Oct 16 2009, 08:24 AM |
||
| Rory |
Γράφτηκε στις: Oct 16 2009, 08:56 AM
|
![]() Juvenile ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 272 Μέλος από τις: 31-August 09 Αριθμός Μέλους: 132 Reputation: Καλή Φήμη Euros: 3 099 000 Member Inventory: View Army: 136 Country: ![]() |
Τους εχουν δωσει τα παιδια πιο πανω αν δεν κανω λαθος.
-------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
Μαθε πως απο το σπιτι σου συμμετεχεις σε επωδυνο θανατο, και πληρη απαξιωση εκατομμυριων ζωων στο πλανητη! Iguana Iguana 1.0 (green Iguana) |
| KINGSNAKE 12 |
Γράφτηκε στις: Oct 16 2009, 09:18 AM
|
||
![]() Adult ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 539 Μέλος από τις: 15-February 09 Αριθμός Μέλους: 28 Reputation: Καλή Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Μαλων δεν κανεις λαθος εγω εκανα λαθος |
||
| CristocI |
Γράφτηκε στις: Oct 16 2009, 09:58 AM
|
||||
|
Baby ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 152 Μέλος από τις: 14-February 09 Αριθμός Μέλους: 15 Reputation: Πολύ Καλή Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View |
-------------------- |
||||
| Rory |
Γράφτηκε στις: Oct 18 2009, 12:41 PM
|
![]() Juvenile ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 272 Μέλος από τις: 31-August 09 Αριθμός Μέλους: 132 Reputation: Καλή Φήμη Euros: 3 099 000 Member Inventory: View Army: 136 Country: ![]() |
4 χαζες ερωτησεις:
1)Εχω δει ενα μωρο m.s cheynei, σε ενα απο τα site των εκτροφεων, το οποιο εχει κιτρινο μαυρο αλλα ειναι μουντα τα χρωματα του.Αυτα ανοιγουν κ γινονται εντοντα αργοτερα η μενουν ετσι?Η πρεπει να δω γονεις? 2)Απο εκει που θα το παρω, τι πρεπει να προσεξω ωστε να ξερω οτι αυτο που παιρνω ειναι αυτο που λεει ο εμπορος?Αν δεν υπαρχουν ατομικα χαρτια του φιδιου, αλλα τα cites της παραγγελιας?(δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει ετσι οπως το ειπα) 3)Οι ονομασιες των διαφορων morph ειναι διεθνως αναγνωρισμενες η ο καθε εκτροφεας βγαζει την δικη του ονομασια? 4)Εχω δει καποια morphs απο carpets που λενε 50% κλπ.Αυτα αν καταλαβα καλα ειναι το ποσοστο του μαυρου εναντι του κιτρινου.Εγω που δεν εχω εμπειρια και δεν εχω και μετρο συγκρισης σε σχεση με καποιο αλλο, πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι παιρνω το σωστο φιδι? -------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
Μαθε πως απο το σπιτι σου συμμετεχεις σε επωδυνο θανατο, και πληρη απαξιωση εκατομμυριων ζωων στο πλανητη! Iguana Iguana 1.0 (green Iguana) |
| vasilis s |
Γράφτηκε στις: Oct 18 2009, 01:32 PM
|
||
![]() Juvenile ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 205 Μέλος από τις: 14-February 09 Αριθμός Μέλους: 9 Reputation: Πολύ Καλή Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
1)το συγκεκριμενο δεν ειναι μορφικο αλλα δε ξερεις με τι το εχει ζευγαρωσει. καλυτερα να δεις γονεις αν ειναι ευκολο αυτο. παντως τα μαυρα/κιτρινα δεν εχουν φοβερες μεταβολες ενηλικα,ισως θα ελεγα γινονται πιο ατονα(χωρις να ειναι σιγουρο). 2)εδω δεν γινεται λογος για χαρτια παρα μονο αυτα που δινει ο εκτροφεας εφοσον ειναι διαπιστευμενος. προκειται για απλο χαρτι πωλησης/αναφορας ειδους και τιποτε παραπανω. ολες τις αλλες βλακειες που εχεις ακουσει κατα καιρους δεν ισχυουν οπως και δεν ισχυει για τα συγκεκριμενα φιδια το πιστοποιητικο CITES. 3)θεωρητικα τα μορφικα ειναι αναγνωρισμενα οπως και οι ονομασιες του καθενος. θα δεις οτι οι χρωματισμοι σε ιδιες ανομασιες ειναι κοινες αλλα παντα ρολο παιζει και το τι ζευγαρωνει ο καθενας. οι 3 παραπανω εκτροφεις με πρωτο τον Mense ειναι υπερανω υποψιας και απατεωνιας αφου εχουν αρκετα χρονια με τα ζωα αυτα σε ζευγαρωματα. τωρα το ποιος εμπιστευεται ποιον εξαρταται απο τη φυση του αγοραστη και ποσο υποψιασμενος ειναι. εγω παντως σου εχω προτεινει κι αλλη λυση...... 4)σου εχω απαντησει πιο πισω στη 3)........ |
||
| Rory |
Γράφτηκε στις: Oct 20 2009, 11:21 AM
|
Κατ'αρχας Βασιλη ευχαριστω για τις απαντησεις.
Μεχρι τωρα οσοι εχουν Jungle Carpet ειναι αφαντοι. 1)Εγραψα στον Nick ενα mail οτι ενδιαφερομαι, κι αν μπορει να μου στειλει φωτος και τιμες για 2 συγκεκριμενα ειδη που ενδιαφερομουν.Δεν εχω λαβει απαντηση. 2)Ο Ακης και ο Μαριος δεν σηκωνουν τηλεφωνο.Δεν ξερω αν λειπουν η αν ειναι εδω παντως δεν εχω καταφερει να επικοινωνησω.Και να σηκωθω να παω Σεπολια ετσι οπως ειμαι και να το βρω κλειστο, δεν ειναι ο,τι καλυτερο. 3)Με ξενους εκτροφεις εχω βρει καποια που με ενδιαφερουν.Οχι απο τον Mense διοτι τα εχει πουλησει σχεδον ολα,αλλα απο Harris & Pense.Ομως αυτα για να τα φερω εδω, η πρεπει να παω εγω εκει - που δεν γινεται- η να συννενοηθω με καποιον που παει σε εκθεση και ταυτοχρονα ειναι διατεθιμενος να φερει και το δικο μου.Αν δεν κανω λαθος θα γινει μια στο Hamm? Οποτε αν παει κανεις σε καποια εκθεση, ας μου πει σε ποια, και ποσα θελει για να μου φερει το φιδακι αν χρειαστει.Να ξερω αν ειναι μπας και κανονισω κατι με καποιον εκτροφεα.Η αν βρει καποιος τον Ακη η τον Μαριο και ειναι Ελλαδα να μπορουμε να συνεννοηθουμε για μια συναντηση. Αυτο που με ενδιαφερει σε πρωτη φαση ειναι να δω καποιους γονεις, και να ξερω και το συνολικο κοστος για την αγορα του φιδιου. Αυτα. -------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
| KINGSNAKE 12 |
Γράφτηκε στις: Oct 20 2009, 11:26 AM
|
||
στειλε μου σε π.μ το τηλ σου και το ονομα σου και αν βρω τον ακη θα του πω να σε παρει τηλ |
||
| Rory |
Γράφτηκε στις: Nov 4 2009, 01:18 AM
|
Επειδη δεν εχω καταφερει να βρω ακομα ακρη οχι μονο για jungle, αλλα ουτε για τσοφλι απο αυγο, οποιος σκοπευει να κανει παραγγελια απο εξωτερικο και ο εκτροφεας εχει και cheynei και θελει να μοιραστει τα εξοδα του καργκο ας μου στειλει ενα πμ.
Εντω μεταξυ θα ξεκινησω να ψαχνω για πετρελαιο γιατι μαλλον θα βρω πιο ευκολα -------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
| Admin |
Γράφτηκε στις: Nov 4 2009, 05:12 AM
|
||
![]() Godfather ![]() Ομάδα: Admin Δημοσιεύσεις: 1 043 Μέλος από τις: 13-February 09 Αριθμός Μέλους: 3 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 2 147 483 647 Member Inventory: View Army: 99989 Country: ![]() |
Αρκετοι απο εδω μπορουν να σου βρουνε λυσεις... Δυστηχως εγω περα απο τα 2 μαγαζια στην Αθηνα δεν ξερω αλλη πηγη για το ειδος που θελεις. Μονο αν σου φερει καποιος απο εκθεση. Αρε Πανο... ξυνο θα σου βγει τελικα... Και ξερεις... οταν δεν βρισκεις κατι για πολυ καιρο, καταληγεις με το να παρεις κατι αλλο και το μετανιωνεις! Η υπομονη ειναι αρετή! -------------------- Παλέψτε μαζί μας για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.Σας καλωσορίζει ο διαχειριστής του φόρουμ! ![]() |
||
| Rory |
Γράφτηκε στις: Nov 4 2009, 08:23 AM
|
Εχω κανει αγορες που μετανιωνω απο ανυπομονεσια που δεν φανταζεσαι!! Κι εδω καθε μερα κοιταω να δω κατι εναλλακτικο, αλλα μετα συνερχομαι και σταματαω το ψαξιμο.Εχω πει η αυτο η κανενα.Επειδη μετα απο το carpetaki δεν θα παρω αλλα ερπετα λογω χωρου (αν και θα το ηθελα) θα περιμενω και θα παρω κατι που να ειναι πολυ καλο.
-------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
| stratoz |
Γράφτηκε στις: Nov 4 2009, 06:27 PM
|
||
![]() General Forum Helper ![]() Ομάδα: Forum Helpers Δημοσιεύσεις: 469 Μέλος από τις: 30-August 09 Αριθμός Μέλους: 131 Reputation: Πολύ Καλή Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Ακριβως,επειδη κι εγω ειμαι ανυπομονος εχω κανει πολλες ξερες αγοραζωντας ψαρια και στην συνεχεια τα δωριζα για να παρω αλλα.Για το φιδι κι αν δεν εκανα υπομονη.Το Τερρα ηταν ετοιμο ενα μηνα πριν και τις δυο τελευταιες εβδομαδες το ειχα στο σπιτι και λειτουργουσε αλλα χωρις ερπετο μεσα.Και ολοι μου ελεγαν περιμενε την εκθεση που θα γινει οπου θα εχει εκατονταδες φιδια διαφορετικα και ασε τις επισκεψεις στα Πετ Σοπ.Ισως ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου που εκανα τοση υπομονη για καποιο πραγμα.Αλλα το αποτελεσμα με ανταμευσε και με το παραπανω.Οποτε κανε και εσυ υπομονη και θα δεις πως αυτο που θα παρεις οντως θα σε ανταμειυσει.Μιας κι εσυ οπως κι εγω ενα φιδι αγορασα και τερμα.Ισως μετα 2,3 χρονια τα πραγματα αλαξουν αλλα παροντινα θα πεσει παντοφλα.Οστωσο σκεφτηκα μια λυση για σενα.Θα λαβεις Π.Μ. -------------------- |
||
Το θέμα διαβάζεται από 1 χρήστες (1 Επισκέπτες και 0 Ανώνυμοι χρήστες)
0 Μέλη:
Σελίδες: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |

για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.

Script Execution time: 0.1276
11 queries used
GZIP ενεργοποιημένο