| Σελίδες: (2) [1] 2 ( Στην πρώτη νέα Δημοσίευση ) | ![]() ![]() ![]() |
» Πωλήσεις δηλητηριωδων στην Ελλάδα, Θετικές και αρνητικές γνώμες
| Rory |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 01:50 PM
|
![]() Juvenile ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 269 Μέλος από τις: 31-August 09 Αριθμός Μέλους: 132 Reputation: Καλή Φήμη Euros: 3 099 000 Member Inventory: View Army: 136 Country: ![]() |
Η κατοχη και η πωληση τετοιων φιδιων χρειαζεται ειδικη αδεια.Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει αν την εχεις Αρη.Δεν ηρθα να κανω το αστυνομο ουτε τον δικαστη.Αλλα το να βαζεις τετοιες αγγελιες εδω μεσα θετεις σε κινδυνο ζωες πολλων καθως επισης μπορει να βρεθουν μπλεγμενοι και αλλοι.Παρακαλω πολυ να σβηστει το παρον νημα.Αν θες να κανεις εμποριο τετοιων φιδιων φτιαξε ενα site δικο σου και κανε το με την δικη σου υπογραφη απο κατω.
Ευχαριστω. ΥΓ:Το δαγκωμα ενος τετοιου φιδιου μπορει να μην επιφερει θανατο, αλλα να προκαλεσει ακρωτηριασμο των ακρων.Αν θελουμε να παμε το χομπυ μπροστα να το κανουμε υπευθυνα και σωστα.Αρη τα λεω φιλικα αυτα, ουτε σε ξερω απο χθες για να εχω κατι μαζι σου. Επεξεργάστηκε από τον(ην) Rory στις Oct 31 2009, 01:54 PM -------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
Μαθε πως απο το σπιτι σου συμμετεχεις σε επωδυνο θανατο, και πληρη απαξιωση εκατομμυριων ζωων στο πλανητη! Iguana Iguana 1.0 (green Iguana) |
| George1 |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 01:57 PM
|
||
![]() Womatos ![]() Ομάδα: Admin Δημοσιεύσεις: 295 Μέλος από τις: 13-February 09 Αριθμός Μέλους: 2 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Δεν υπαρχει νομοθεσια στην Ελλαδα για αυτα τα ειδη απλα ειναι νομιμα. Ειναι μερος του hobby τα δηλητηριωδη και ας μην ειμαστε τοσο καθετοι για το θεμα τις επικυνδινοτητας. Τα δηλητηρια εχουν μια αλλη μαγεια που μονο οταν την γνωρισει καποιος καταλαβαινει. Ο Αρης απο την αρχη ειπε πως μονο σε πεπειραμενα ατομα θα δωσει τα ζωα του αφου περαστουν απο phase control... Παρακαλω το θεμα τις επικυνδινοτητας και το θεμα τις πωλησης η το εαν πρεπει να υπαρχουν τετοια ερπετα σπιτι μας να γινει σε αλλο θεμα και οχι στην αγγελεια. PS. Στρατο δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση αλλα εχεις καιρο μπροστα σου να παρεις δηλητηρια υπομονη ολοι μας θελουμε αλλα πρεπει να περιμενουμε την σωστη στγμη καθως αυτα τα ζωα δεν ειναι σαν τα φιδια που ξερουμε ειναι αλλο πραγμα και το οτι εχεις εμπειρια με τον βοα σου δεν συμαινει τιποτα. Οπως εχει πει και ο μαριος παλιοτερα. Οσα μη-δηλητηριωδη και να εχεις δεν λεει τιποτα καθως τα venomus ειναι αλλο πραγμα και οι εμπειριες στα μη-δηλητηριωδη δεν συμαινουν τιποτα. -------------------- ADMIN IS ADDICTED TO SNAKES
|
||
| Rory |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 02:07 PM
|
![]() Juvenile ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 269 Μέλος από τις: 31-August 09 Αριθμός Μέλους: 132 Reputation: Καλή Φήμη Euros: 3 099 000 Member Inventory: View Army: 136 Country: ![]() |
Διαβαστε αυτο δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.Τωρα για το αν ειναι μαγεια.... , εγω το εκανα με προθεση μην βρειτε κανα μπελα.Και τα κατανα για μενα ειναι μαγεια αλλα θελουν αδεια...
ΥΓ παραγραφος 6.6 για να μην ψαχνετε. Επεξεργάστηκε από τον(ην) Rory στις Oct 31 2009, 02:08 PM -------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
Μαθε πως απο το σπιτι σου συμμετεχεις σε επωδυνο θανατο, και πληρη απαξιωση εκατομμυριων ζωων στο πλανητη! Iguana Iguana 1.0 (green Iguana) |
| George1 |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 02:46 PM
|
![]() Womatos ![]() Ομάδα: Admin Δημοσιεύσεις: 295 Μέλος από τις: 13-February 09 Αριθμός Μέλους: 2 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Η παραγραφος 6.6 αναφαιρετε σε αδειες για pet shop.
-------------------- ADMIN IS ADDICTED TO SNAKES
|
| stratoz |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 04:39 PM
|
![]() General Forum Helper ![]() Ομάδα: Forum Helpers Δημοσιεύσεις: 462 Μέλος από τις: 30-August 09 Αριθμός Μέλους: 131 Reputation: Πολύ Καλή Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Kaνονικα ενας Ιδιωτης που πουλαει Φιδια δηλητηριωδεις η μη Χρειαζεται αδεια.Το οτι ειμαστε στην Ε.U. κανονικα οι Νμοι ειναι ειδιοι με τις υπολειπες Χωρες.Γιαυτο εγραψα παραπανω για αδεια.Οπως στις Εκθεσεις που γεινονται ολοι οι Εκτροφεις εχουν καποιο Χαρτι δηλαδη μια αδεια,που σημαινει πως εχεις παρακολουθησει καποια Σεμιναρια και εισαι γνωστης των πραγματων.Το οτι Χρειαζεσαι Αδεια πωλησεις αυτο ειναι σιγουρο,απλα δεν γνωριζω αν χρειαζεσαι ειδικη Αδεια για πωληση Δηλητηριωδεις Φιδιων.Επεισης Παναγιωτη καλα εκανες και εγραψες το ποστ γιατι σιγουρα υπαρχουν ατομα,Μελη που σιγουρα δεν γνωριζουν την βαρητητα του θεματος και μπορουν επιπολαια να αγορασουν μια Κομπρα.Επεισης Αρη αυτο που δεν μου αρεσε ειναι που αναφερεσαι για την Γονεικη Συνενεση.Δηλαδη αν ερθει ενα πιτσιρικι με καποιον που υποτιθεται η οντως ειναι πατερας ενος 17χρονου,θα του δωσεις την Κομπρα?
-------------------- |
| Admin |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 04:57 PM
|
![]() Godfather ![]() Ομάδα: Admin Δημοσιεύσεις: 1 039 Μέλος από τις: 13-February 09 Αριθμός Μέλους: 3 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 1 715 115 647 Member Inventory: View Army: 97099 Country: ![]() |
ΣΤρατο εγω το εγραψα το υστερογραφο και το διορθωσα.
η πωληση δηλητηριωδων στα ξενα φορουμ ειναι δεδομενη, τωρα γιατι στην Ελλαδα πρεπει να γινεται τοσος ντορος δεν μπορω να καταλαβω... Στην Γερμανια πρεπει να γινεται και το ιδιο στα φορουμ Στρατο? -------------------- Παλέψτε μαζί μας για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.Σας καλωσορίζει ο διαχειριστής του φόρουμ! ![]() |
| stratoz |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 06:09 PM
|
||
![]() General Forum Helper ![]() Ομάδα: Forum Helpers Δημοσιεύσεις: 462 Μέλος από τις: 30-August 09 Αριθμός Μέλους: 131 Reputation: Πολύ Καλή Φήμη Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Σωτηρη εγω πιστευω οτι παντου συμβαινουν αυτα ανα τον κοσμο.Σε ενα Αμερικανικο Φορουμ που ειμαι Μελος ενα 17χρονος εχασε 2 δαχτυλα του απο μια Οχια που ειχε αγορασει.Ο φιλος του τον παροτρεινε να την πιασει μιας και του ειπε πως ακομα και αν τον δαγκανε το δηλητηριο δεν ηταν ισχυρο αρα και δεν θα παθαινε τιποτα.Ο Πιτσιρικας ειχε σαν πρωτυπο τον Συγχωρεμενο Steve Irwin,Aπο τα λεγομενα του οπου η εμπειριες του με τα Ρεπτιλια ειχε ξεκινησει στα 14,μιλουσε σαν Προφεσορας,νομιζοντας πως τα ηξερε ολα.Οι γονεις του τον επετρεψαν να αγορασει το φιδι μιας και δεν ειχαν καμια σχεση με το τι φιδι ηταν κτλ.Εγω του εγραψα πως πρεπει να εισαι ευτυχισμενος που εχασες μονο δυο δαχτυλα και οχι ολο το χερι η και την ζωη σου ακομα.Στην Γερμανια τα πραγματα ειναι πιο αυστηρα.Κι εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω καποιον που ασχολειται με το Αθλημα,αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν Εκτροφεις μιας κι εχω σειρα απο καρτες Εκτροφεων με κομπρες,οχιες κτλ. -------------------- |
||
| Rory |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 06:39 PM
|
Εγω επραξα ως εξης:Εστω οτι ενας 20χρονος (ενηλικος) αγοραζει ενα τετοιο φιδι.Το παει σπιτι και και αυτο δαγκωσει το μικρο αδερφακι του.Επειδη ο 20χρονος ειναι ηλιθιος και δεν ξερει που πανε τα 4.
Σας παραθετω το τι θα ακολουθησει. Που το βρηκες παιδι μου? Τα πουλουσε ενα παιδι σε ενα φορουμ Ποιο φορουμ παιδι μου? Το reptilesgreece μανα Την συνεχεια την αφηνω στην φαντασια σας. με το τι σαλος εχει να γινει και ποσο θα φουσκωσει το θεμα.Στην Αμερικη απο ενα περιστατικο οπου ενας πυθωνας επνιξε την κορουλα των ιδιοκτητων θελουν να ψηφισουν νομο να απαγορευτουν ολα τα φιδια. Αντε μετα να εξηγησεις για την μαγεια του δηλητηριου στους γονεις.Το οτι δεν υπαρχει νομος δεν το κανει νομιμο ουτε σημαινει οτι δεν θα υπαρξουν κυρωσεις.Για αυτο ειναι τα δικαστηρια, για να κρινουν το νομιμο.Το face control δεν ξερω Γιωργο πως το συμπερανες οτι θα γινει σωστα.Και προσωπικα αν ημουν γονιος θα ειχα θολωσει τοσο που θα τους επαιρνε ολους η μπαλα. Τα λεω γιατι η στραβη μια φορα θα γινει και θα τρεχετε.Οποτε πρεπει υπευθυνα να τσεκαρουμε το θεμα οτι μπορουμε να αναρτουμε τετοιες αγγελιες εδω. Συγνωμη αν ειμαι υπερβολικος, απλα το χομπυ το πανε μπροστα οι χομπυστες μεσα απο την υπευθυνοτητα και εδω εμεις οι ιδιοι πρεπει να τραβηξουμε τα ορια μας ετσι ωστε να προχωραμε με αργα και σταθερα βηματα. Δεν λεω ισως σε αλλες χωρες να υπαρχουν αλλοι νομοι, αλλα εκει βεβαια το χομπυ καθως και η εξειδικευση εχει προχωρησει.Αν σκεφτουμε οτι εδω ουτε καν μια ρημαδοεκθεση δεν γινεται. Και καταληγω οτι καλο θα ηταν να εβγαινε λιγο πιο διακριτικα το ολο θεμα, του στυλ να γνωρισουμε λιγο τον φιλο Αρη, να μας πει 2-3 πραγματα.Και ειμαι σιγουρος οτι μεσω πμ, αυτοι που πραγματικα θα ενδιαφερονταν θα ερχοντουσαν σε επαφη με τον ιδιο.Εμενα αυτο το καλως σας βρηκα πουλαω δηλητιριωδη και ειμαι 21 χρονων δεν μου δινει την εντυπωση ενος υπευθυνου ανθρωπου που θα κανει face control, κατι που ειναι δυσκολο βεβαια να το κανεις σε εναν αγνωστο. Αυτα σορρυ που βγηκα εκτος θεματος. -------------------- http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
| stratoz |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 09:21 PM
|
Στην αρχη με ρωτησε ο Σωτηρης πως ειναι στην Γερμανια τα πραγματα.Στις Εκθεσεις
που επισκεπτομαι δεν εχω δει ποτε δηλητηριωδει φιδι,αρα μαλλον σε τετοιους χωρους απαγορευονται.Εψαχνα σε μια μηχανη αναζητησεις οτι εχει σχεση με το θεμα μας και βρηκα ενα φορουμ το οποιο ασχολειται με καθε μορφης κατοικιδεια και εψαξα στα δηλιτηριωδεις.Βρηκα ενα θεμα Δηλιτηριωδεις παυλα Ασφαλεια.Το μελος που ανοιξε το θεμα στην εικονα του, λεει ετων 20 ενω παρακατω αναφερει πως ειναι 14 και ρωταει τι πρεπει να προσεχουμε κτλ.και οι Υπολοιποι Ηλιθιοι βλεπουν πως ειναι 14 χρονων και αντι να τον πουν μακρια τα χερια παρε ενα κορν συνεχιζουν την συζητηση,ο ενας λεγοντας τι εκανε οταν τον δαγκωσε ενας Κροταλιας αν καταλαβα καλα,ο αλλος γραφει τι εχει στο ψυγειο σαν αντιδοτο αν γινει η στραβη κτλ.Ειναι ενα θεμα 4 σελιδων οπου κοιταξα μονο τα 3,4 πρωτα ποστ την ψωνισα και το παρατησα.: http://www.forum-haustiere.de/giftschlange...heit_11064.html Αυτη ειναι η συζητηση του Πιτσιρικα,αν εχεται ορεξη ριξτε μια ματια. Αυτο που με εξοργησε ειναι πως στο προφιλ γραφει ετων 20 ενω ειναι 14,Η Γερμανια ειναι μεγαλη και καποιος απο το Φορουμ πουλαει μια Κομπρα ο μικρος δειχνει ενδιαφερων παει του στελνει τα χρηματα και ο αλλος με Ποστ η αλλο μεσο του στελνει το Ερπετο στον 14.Ολα αυτα υποθετικα αλλα εθεικτα να συμβουν. ΥΓ.Γιωργο κανενα προβλημα απο την στιγμη που καλοπροαιρετα προσπαθεις να με προστατεψεις και απλα με συμβουλευεις.Ισα ισα το αντιθετο αφου δειχνεις πως νοιαζεσαι για μενα και σε Ευχαριστω. -------------------- |
| Admin |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 09:37 PM
|
![]() Godfather ![]() Ομάδα: Admin Δημοσιεύσεις: 1 039 Μέλος από τις: 13-February 09 Αριθμός Μέλους: 3 Reputation: Τρομερή & ¶ψογη Φήμη Euros: 1 715 115 647 Member Inventory: View Army: 97099 Country: ![]() |
Στρατο πολυ σωστα επισημανες οτι δεν εχεις δει δηλητηριωδες φιδι σε εκθεση Γερμανιας, αλλα δες εδώ...
αυτο σιγουρα ειναι ενα ντοκουμεντο.... -------------------- Παλέψτε μαζί μας για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.Σας καλωσορίζει ο διαχειριστής του φόρουμ! ![]() |
| Lewnidas |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 10:01 PM
|
|
Baby ![]() ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 129 Μέλος από τις: 14-February 09 Αριθμός Μέλους: 10 Reputation: none Euros: 26 364 604 Member Inventory: View Army: 2601 Country: ![]() |
δικοπο μαχαιρι το θεμα προφανως.
ο Rory απο τν πλευρα του εχει πολυ δικιο. κ εγω ομως πχ αν ηθελα ενα δηλητηριωδες φιδι θα ειχα καθε δικιο να το θελω.οπως υπαρχουν extreme sports ετσι υπαρχουν κ extreme hobby.δν θα μπορουσα να το ισχυριστω αυτο? το θεμα ειναι με ποση υπευθυνοτητα θα χειριστει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ(δν φταιει ποτε το φιδι)τν κατασταση οτι εχει μπροστα του ενα δηλητηριωδες φιδι.κ αυτο δν μπορει να το κρινει κανεις. ps:κ τα αμαξια αμα δν προσεχεις ειναι πολυ επικινδυνα.τα πουλανε ομως χωρις να κανουνε face control χωρις να νοιαζονται αμα αυτος π το αγοραζει ειναι αλκοολικος..τα ατυχηματα απο αμαξια,θανατηφορα ή μη,ειναι πολυυυυυυυυυυυυυ περισσοτερα απο αυτα με δηλητηριωδη φιδια.τι θα επρεπε να κανουμε?? -------------------- tango till they're sore
|
| stratoz |
Γράφτηκε στις: Oct 31 2009, 10:17 PM
|
Tο Θυμαμαι το θεμα αλλα σιγουρα αυτο το ειχαν κατω απο το τραπεζι.Σε εμας περναει ελεγχος και βλεπει an aυτο που γραφεις ανταποκρινεται στα ζωα που πουλας,αν βρουν κρυμενο ερπετο σαν κι αυτο θα σε σκισουν στα προστημα,ασε που αν δεν εχεις χαρτια θα σε παρουν και την αδεια και ολα.Επεισης σε οποια Εκθεση κι αν πηγα απαγορευονται οι Φοτος.Αλλα το Χουτεν ειναι Ολλανδια οποτε εκει δεν ξερω τι νομους και γενικα πως ειναι οι Εκθεσεις.Στις Εκθεσεις το πιο επικυνδινο ερπετο που εχω τυχει ειναι μικρα Καιμαν.Παραδειγμα μηλουσα με καποιον που πουλουσε Ταρ για φιδια και μου εδωσε μια καρτα με μια gabun Viper. www.bitis.de
Απλα απαγορευεται στις Εκθεσεις η Πωληση τετοιων ειδων φιδια και ο Εκτροφεας αν δειξεις ενδιαφερον σου δινει την καρτα του αν εχει καποιο σαιτ. Επεξεργάστηκε από τον(ην) stratoz στις Oct 31 2009, 10:34 PM -------------------- |
| George1 |
Γράφτηκε στις: Nov 1 2009, 11:52 AM
|
Τα δηλητηριωδη ερπετα στον χωρο μας ειναι γεγονος. Καποιοι ειναι συμφωνοι καποιοι οχι. Στο εξωτερικο γινοντε καθημερινα αγοραπωλησιες venomus snakes ειναι ενα αθλημα που λιγοι ακολουθουν και φυσηκα ειναι και προετοιμασμενοι για ατυχημα.
Επισης δεν ειναι και τοσο available ζωα στο κοινο στην Ελλαδα οπως σε Αμερικη ουτε ο πωλητης κοιταει στιν τσεπι τους αλλους. Πανω απο ολα σκεφτεται οτι δεινει κατι επικυνδηνο και ειμαι σιγουρος οτι αυτα τα ζωα δεν ερχονται ελλαδα παραμονο μεσω παραγγελειας. -------------------- ADMIN IS ADDICTED TO SNAKES
|
| giannis |
Γράφτηκε στις: Nov 1 2009, 11:53 AM
|
![]() Egg ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 11 Μέλος από τις: 30-March 09 Αριθμός Μέλους: 69 Reputation: none Euros: 188 983 463 Member Inventory: View Army: 65319 |
Να ρωτησω και εγω κατι.
Σε φορουμ του εξωτερικου δεν υπαρχουν ηλιθιοι? Ακομα, η αγγελια θα μπορουσε να αφορα και αλλα δηλητηριωδη, πιθανως θανατηφορα ζωα. Γιατι στο εξωτερικο δεν κανουν σχολια για την επικινδυνοτητα, αλλα μονο για τις τιμες? Δεν λεω πως ο Αρης (δεν σε ξερω κιολας φιλε θα επρεπε να αρχισει να πουλαει σε οποιον του ζηταει αβερτα, αλλα εφοσον ειναι νομιμο αυτο που κανει, και με τα μετρα προστασιας για τον αλλο που θεωρει αυτος σωστα, θα μπορουσε να δωσει ζωα χωρις διαμαμαρτυριες και πιθανοτατα παρατραγουδα. Θα μπορουσε να δημοσιευε καποια λιστα, η καλυτερα φωτο, με το τι ειναι απαραιτητο να εχει καποιος που ασχολειται με τετοια ζωα, καθως και τον τροπο με τον οποιο διεκπεραιωνει τις εργασιες ρουτινας. Προφανως ο υποψηφιος αγοραστης δεν θα επρεπε να λογαριασει τα οποιαδηποτε εξοδα, γιατι πρωτον ειναι για την δικη του ασφαλεια, και δευτερον, για το καλο του ζωου. Προσωπικα χαρηκα που ειδα μια ατετοια αγγελια, οχι γιατι με ενδιαφερουν τα φιδια, αλλα γιατι δεν πιστευα ποτε οτι καποιος θα εκανε διαθεσιμα τετοια ζωα στο κοινο. Φιλικα παντα Συγνωμη για το μεγαλο ποστ |
| Κωλοφιδο;-) |
Γράφτηκε στις: Nov 1 2009, 08:04 PM
|
|
Egg ![]() Ομάδα: Members Δημοσιεύσεις: 11 Μέλος από τις: 29-October 09 Αριθμός Μέλους: 162 Reputation: none Euros: 0 Member Inventory: View Country: ![]() |
Καταρχας χαιρομαι ποθ ηρεμισαν καπως τα πραγματα.Κατα δευτερον απολουμαι αλλη μια ακομη φορα για τα ορθογραφικα ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να δολοφονουμε τισ ονομασιες λχ λεμε εδω στην ελλεδα calypratus αντι για calyptratus που ειναι το σωστο.Τωρα για το αν καποιος πρεπει να πουλαει η ακομα και να κατεχει δηλητηριωδη εχω δικιο που πιστευω πως ναι αλλα εχουν δικιο και αυτοι που πιστευουν πως οχι.Αποφευγω να κανω τετοιες συζυτησεις οχι επειδη δεν εχω επιχειρηματα αλλα επειδη ειναι ατελεσφορες.Αυτο που δυστυχως η ευτυχως ειναι πραγματικοτιτα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος νομος που να μου απαγορευει να κατεχω και να πουλαω δηλητηριωδη.Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι εκμεταλλευτης και αυτο θα το καταλαβει κανεις οταν θα παει σε καποιον ελληνα ''αντιvenomous''εμπορο και εκεινος του ζητησει 300-600 ευρω για μια eylash ενω εγω μπορω να του την φερω cb το πολυ με 100 ευρω!Τελος μια συμβουλη που δεν αφορα μονο δηλητηριωδη :παιδες παρτε το πρεφα οτι δεν ειναι αναγκη να κρεμεστε απο τα φρυδια κανενος η αγορα εχει ανοιξει μπορειτε να φερετε μονοι σας απο morelia boeleni μεχρι σαλιγκαρια!!!!!GOD BLESS INTERNET!!!(που καταντησα ο αθεος να εκφραζομαι ετσι).Δεν σκοπευω να σας πω πως και τι τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα και ευκολα απο οτι μερικοι σας τα παρουσιαζουν!
|
Το θέμα διαβάζεται από 1 χρήστες (1 Επισκέπτες και 0 Ανώνυμοι χρήστες)
0 Μέλη:
Σελίδες: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |

για το καλό του χόμπυ μας και των ζώων μας.

Script Execution time: 0.4329
11 queries used
GZIP ενεργοποιημένο